Meld deg på før 1.mars - redusert påmeldingsavgift

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 4. Feb 2018

Påmeldingsavgiften til Hof Toppers Ultraløp og Hof Toppers Duathlon øker 1.mars.

Dermed er det ingen grunn for å vente med å melde deg på om du har planer om å delta.

I år er det 10 årsjubileum. Arrangørstaben er godt i gang med planleggingen og vi kan love en fantastisk dag i Hof 11.august.

Bli med da vel!

Link til påmelding:

DUATHLON - 10 -5 eller 3 topper

ULTRALØP - 46km eller 75 km

Hof Toppers på God kveld Norge

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 14. Jan 2018

Her blir Frank Løke intervjuet av God kveld Norge rett etter målgang. Foto: Thorleif Rustad, Hof IL

Gikk du glipp av God kveld Norge nå på lørdag? Der var det en flott reportasje fra Hof toppers.
Her kan du se filmen: https://www.tv2.no/v/1281223/

11.august 2018 gjentas suksessen Løke Challenge og konseptet er stadig i utvikling. Vi kan love et innholdsrikt program med flere overraskelser når Hof Toppers Duathlon feirer 10-års jubileum.

Påmeldingen til Hof Toppers 2018 er åpnet

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 20. Nov 2017

Hof Toppers Duathlon har 10 års jubileum i 2018, dette markerer vi med redusert deltageravgift ved tidlig påmelding. Påmelding til Duathlon og Ultraløpet starter lørdag 25.november.

LINK TIL PÅMELDING:
Hof Toppers Duathlon

Hof Toppers Ultraløp

Forbered deg til Hof Toppers 2018

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 17. Okt 2017

Hver lørdag legger HT-Club turen til, en eller flere, topper i Hof.

Som en samarbeidspartner til Hof Toppers, ønsker HT-Club ALLE velkommen til å bli med på disse forberedelsene til Hof Toppers.

Vi legger opp til å møtes på BEST bensinstasjon kl 12.00, hvor vi sykler til toppen vi skal bestige.
Ønsker du kun å bli med på gåturen opp, møter du opp på felles avtalt sted, for å gå samlet opp.

Følg med på HT-Club sin facebook side (HT-Club),hvor vi ukentlig legger ut info vedrørende lørdagens topptur.

Har du planer om å være med så kommenter på facebook.

Om ingen melder seg på innen fredag kveld blir det heller ikke tur.

HT-Clubs facebookside brukes som kommunikasjonsmiddel, melding om eventuell avlysning av turen kommer her.

Turene går med værforbehold. Sjekk facebook lørdag kl 1100 for eventuelle siste oppdateringer.

HT-club

Hof Toppers på YouTube

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 25. Aug 2017

Deltaker nr 325 i Løke Challenge, Dennis Vareide er en av deltakerne i kommende sesong av Farmen Kjendis på TV2.
Dennis har her passert målstreken på en 50.plass i Hof Toppers 3-topper Løke Challenge på tiden 3:32:40.

Filmen de produserte til sin YouTube-kanal, PrebzOgDennis kan du se her: Dennis sykler DUATHLON