Hof Toppers på YouTube

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 25. Aug 2017


Deltaker nr 325 i Løke Challenge, Dennis Vareide er en av deltakerne i kommende sesong av Farmen Kjendis på TV2. 
Dennis har her passert målstreken på en 50.plass i Hof Toppers 3-topper Løke Challenge på tiden 3:32:40.

Filmen de produserte til sin YouTube-kanal, PrebzOgDennis kan du se her: Dennis sykler DUATHLONMosjonistens 10 kjennetegn på denne fantastiske idretten

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 23. Aug 2017


Deltaker nr 617 (5-topper) Bjørn Druglimo, opprinnelig fra Meldal, men nå bosatt i Vestfold har skrevet noen humoristiske linjer om den fantastiske idretten Triathlon. Det meste, med unntak av dykkebrillene er gjennkjennbart også for vårt duathlon. Les Bjørns beskrivelse her:

AVISA SØR-TRØNDELAG - "Triathlon for alle"

I sin første deltakelse i Hof Toppers finner vi deltaker nr 617 Bjørn Druglimo, DINNødhjælp på en finfin 76.plass med tiden 4:19:35. Bjørn har allerede lovet at han blir å se på startstreken i 2018.

Bjørn er engasjert på flere hold og er spesielt opptatt av den danske hjelpeorganisasjonen DINNødhjælp. Han er ambassadør for DINNødhjælp, les mer om Bjørn og organisasjonen her:

Les mer om DINNødhjælp her.FOR EN DAG!

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 16. Aug 2017

Hof Toppers 2017 går inn i Hof ILs historiebøker som en av våre større suksesser. I ni år har vi arrangert Hof Toppers. Vi har forsøkt noen forskjellige løyper underveis. De siste par årene har deltakertallet dalt noe, men i år tok det virkelig av! Hele 322 påmeldte totalt i alle klasser var over all forventning. Det er mange som skal takkes og mange som skal ha en del av æren for suksessen. Vi må allikevel få nevne noen.


Frank Løke er selvskreven. Hans store engasjement for Kreftforeningen og oppriktige ønske om å få til noe stort med Hof Toppers har virkelig fungert. Løke Challenge ble en braksuksess. At Frank fikk med seg åtte av sine venner fra Farmen Kjendis på TV2 gav oss en enorm mulighet for publisitet rundt arrangementet vårt, og ikke minst innsamlingen til Kreftforeningen. Treffpunkt i Tønsberg får pengene. Pr nå er 57350,- samlet inn. Det blir mer når endelig opptelling er gjort!


Før starten av Løke Challenge fikk Lisbeth Wike et flott bilde laget av Marianne Aulie. Hun og Aune Sand ønsket å gi en gave til noen i bygda som hadde fått føle på hva det vil si å leve med kreft.


Vi må jo selvfølgelig også få hedre vår «Hof Toppers-general» Tom Arne Akerholt. Tom Arne og hans arrangørstab jobber året gjennom med stort og smått som har med Hof Toppers å gjøre. De siste ukene og dagene før start legger han ned et betydelig antall timer for å få arrangementet til å gå i hop.

Audun Follerås skal også ha en stor takk for sitt brennende engasjement og utrolig flotte arbeid med markedsføringen. Han rakk til og med å rulle inn til en flott 13.plass på Løke Challenge.

Noen få personer ville aldri klart dette alene. Derfor skal det rettes en stor takk til hver og en av dere frivillige som år etter år stiller opp for idrettslaget og Hof Toppers med dugnadsinnsats. Dere skal vite at vi får mange svært positive tilbakemeldinger fra løperne. Takk igjen! Uten dere ville dette vært umulig!

Rekrutteringen til Hof Toppers sikres gjennom Minitoppers. Her var det mange blide fjes på to hjul.


Sportslig har vi vært vitne til mange fantastiske prestasjoner. Noen har deltatt for første gang. Noen har vært med alle 9. Noen har slått sin egen bestetid, og andre igjen har satt ny løyperekord. Å se så mange blide mennesker rulle, gå og løpe over målstreken var utrolig moro. For en idrettsglede!

Vi fikk fire nye løyperekorder på lørdag. Jeanette Vika slo sin egen løyperekord på 75km Ultra med tre minutter! Ny løyperekord: 8:27:21

Kristoffer Liset slo også sin egen løyperekord på 5-topper Duathlon. Ny løyperekord: 2:30:46

Naturlig nok ble det også løyperekorder i 3-topper Duathlon siden det er første gang distansen stod på programmet. Vinnere ble Hof ILs Emilie Enerhaugen Thrane, tid: 1:53:01 og beste herre på 3-topper ble Jarle Fredriksen fra Sandefjord sykkelklubb på tiden 1:33:07.

Vi ønsker også gi en ekstra honnør til dagens eldste deltaker, Ingar Kirkeng (81) fra Rolvsøy Trøsken IL. Av våre lokale «Hoffinger» var Erik Jensen (76) og Kari Margrethe Stokke (73) de eldste. Alle tre deltok i Hof Toppers 3-topper Løke Challenge.

 

 

 

 

VINNERE AV KLASSENE:

10-TOPPER DUATHLON

 

133 Eva Maria Støa, Skarphedin, 8:33:43

 

101 Ole Petter Hjelle, Åsgårdstrand IF, 6:15:53

 

5-TOPPER DUATHLON

585 Liv Janne Øvrebust, IF Frøy / Bjørndal IF, 2:58:02

 


569 Kristoffer LIset, Tønsberg Triathlonklubb, 2:30:46


3-TOPPER DUATHLON

369 Emilie Enerhaugen Thrane, Hof IL, 1:53:01

 

310 Jarle Fredriksen, Sandefjord Sykkelklubb, 1:33:07


75 KM ULTRA

  214 Jeanette Vika, Holmestrand ultraløperklubb, 8:27:21


206 Staffan Bengstsson, Knapper, 7:47:4946 KM ULTRA

279 Karina Lie, Makkerparet, 4:45:43
(Foran i bildet: nr 2 på Herrer 46km Ultra - Tor Harald Herland)


 258 Morten Grønneberg, Team BAR, 4:24:24

  

VELKOMMEN TILBAKE I 2018!

Tekst og foto: Thorleif RustadBilder fra Hof Toppers 2017

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 16. Aug 2017

Emilie E. Thrane
Vinner, 3-topper damer. Emilie E. Thrane. Foto: Thorleif Rustad

Et betydelig antall bilder fra lørdagens Hof Toppers er i dag publisert på denne siden.  Du finner de ved å klikke deg inn på "Bilder" øverst på denne siden.

I mappen "Mål" var vårt mål å få bilde av alle deltakere. Mulig noen glapp, men vi håper at alle deltakere vil finne ett eller flere bilder av seg selv i en eller flere av mappene.

Bildene kan fritt kopieres og brukes. Ved publisering av bilder på nett og sosiale medier ønsker vi at bildene tagges med en eller flere av disse:  #hoftoppers     #hofil     @HofIL

Vi ønsker oss flere bilder. Har du bilder du ønsker å dele, som vi kan legge ut her ta kontakt med Hof ILs sekretær: Thorleif Rustad. Vi har også en rekke bilder fra Minitoppers. Disse bildene blir ikke publisert uten foreldres tillatelse. Var ditt barn med? Kanskje vi har et blinkskudd. Ta kontakt så sender vi bilde.Offisiell resultatliste

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 13. Aug 2017


Offisiell resultatliste fra Hof Toppers Duathlon og Ultraløp, med mellomtider finner du her.

Vi vil publisere bilder, presseomtale og annen informasjon etterhvert, så følg med på siden vår.

OFFISIELL RESULTATLISTE

MELLOMTIDER EIDSFOSS

MELLOMTIDER SKOLEN

MELLOMTIDER KLEPPAN


STREKKTIDER PR KLASSE:

Damer:

75km Ultra     46 km Ultra

10-topper       5-topper        3-topper


Herrer:

75-km Ultra      46-km Ultra

10-topper       5-topper         3-topper
Foreløpig resultatliste

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 12. Aug 2017


Her finner du en foreløpig resultatliste for alle distanser. (Med forbehold om endringer)

resultatliste kl 1750.pdfGod morgen Hof!

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 12. Aug 2017

Sekreteriat
Foto: Eira Weseth


God morgen til alle deltakere, frivillige og publikum. Sekretariatet er klar for å ta i mot 322 forventningsfulle deltakere. Været ser ut til å klarne opp og alt ligger til rette for at det skal bli en super dag rundt omkring på Hofs topper.

Her kan du laste ned startlista: Startliste Hoftoppers 2017Flotte premier i Minitoppers

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 11. Aug 2017


Aune Sand har donert barneskåler/musliskåler designet av Marianne Auli.

Skålene kommer i tre forskjellige farger. De første 240 barna som melder seg på Minitoppers får en slik skål. Vi har premie til alle barn, om vi skulle gå tom for skåler.

Minitoppers har individuell start og barna kan starte når de ønsker mellom kl 13 og 14. 

La barna ta med sykkelen og meld dere på Minitoppers. Kom gjerne i god tid så dere rekker starten av Løke Challenge kl 1300.


Her kan du lese mer om Minitoppers:

Informasjon om MinitoppersFlere kjente fjes på Hof Toppers

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 11. Aug 2017

Foto: Lene Elise Bergum

Flere deltakere fra TV2s Farmen Kjendis har tatt Frank Løkes utfordring og stiller til start på Hof Toppers 3-topper / Løke Challenge i morgen.

Lene Elise Bergum er nok for de fleste kjent fra rollen som "Alexandra Kvamme" i Hotel Cæsar på TV2. Hun hadde også rollen som "Lene" i filmen "Hodet over vannet" fra 1993.

På nyåret vil du se henne i Farmen Kjendis på TV2.

Inga Berit Lein
Foto: Inga Berit Lein


Inga Berit Lein, kjent fra "Jakten på kjærligheten" på TV2 syns også at Frank Løkes challenge hørtes spennede ut. Hun blir derfor å se på startstreken på Hof Toppers 3-topper /Løke Challenge.

Inga Berit ser du også på Farmen Kjendis kommende sesong.

Til sammen stiller åtte av deltakerne fra Farmen Kjendis til start, i tillegg til de to damene her så kommer disse:

Frank Løke, Aune Sand, Dennis Vareide, Martine Ek Hagen, Maiken Wahlstrøm Nilssen og Stian Sandø.

Vi ønsker de alle lykke til i Løke Challenge!Innsamlingen går til Treffpunkt, Tønsberg

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 10. Aug 2017

Treffpunkt i Tønsberg er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

Klikk her og les mer om Treffpunkt i Tønsberg

Ønsker du å bidra til vår innsamling? KLIKK HER

Hjelp oss å nå vårt mål for innsamlingen. Hjelp noen som trenger et godt tilbud i en vanskelig situasjon.Prebz og Dennis kommer til HofToppers

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 10. Aug 2017


Fredag 11.august er det norgespremiere på kinofilmen "Prebz & Dennis: The Movie" . Dagen etter kan du se de begge i Hof. Dennis (Vareide) er med i kommende sesong av Farmen Kjendis på TV2. Dennis har tatt Frank Løkes utfordring og stiller til start i Hof Toppers 3 topper / Løke Challenge. Prebz (Preben Fjell) skal filme sin gode venn, og vi antar at resultatet blir nok en ellevill YouTube-film.
Prebz & Dennis har en YouTube-kanal med over 236000 abonnenter. 

Se trailer fra filmen "Prebz og Dennis: The Movie"

Link til Prebz og Dennis på YouTube.

Men hvordan vil Dennis klare seg i HofToppers? Møt opp i Hof på lørdag og se!Status Hof Toppers

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 9. Aug 2017


Påmeldingsfristen har gått ut, og vi har 322 påmeldte, sier arrangementsleder Tom Arne Akerholt.

Fordelingen av påmeldte: 

46 km Ultra                                         27     
75 km Ultra                                         17     
3 topper Duathlon/Løke Challenge  104
5 topper Duathlon                             141
10 topper Duathlon                             33                                                                        

Vi er veldig fornøyd med antall påmeldte, men det medfører også noen utfordringer som gjør at vi må starte 5 topper duathlon i to puljer, og at de oppsatte starttidene er endret noe på enkelte distanser.  

Nye starttider:
kl 08.30     75 km Ultra                                         (som oppsatt)   
kl 09.00     10 topper Duathlon                             (som oppsatt)   
kl 10.05      5 topper Duathlon, pulje 1                  (ny start tid)   
kl 10.20      5 topper Duathlon, pulje 2                  (ny start tid)   
kl 11.30      46 km Ultra                                         (som oppsatt)   
kl 13.00      3 topper Duathlon / Løke Challenge  (ny start tid)  

Det er ikke mulig med etteranmelding på 5 topper Duathlon og 3 topper Duathlon / Løke Chalenge.

På 46 km / 75 km Ultra og 10 topper Duathlon vil det være mulig med etteranmelding inntil 1,5 t før start.      
Nytt er at TV 2 har meldt sin ankomst med eget kamerateam, de skal lage et innslag i forbindelse med Løke Challenge, som vil komme på God kveld Norge.
 
Hof IL oppfordrer igjen Hofs befolkning til å ta en tur på stadion, eller stille opp rundt i løypa, ta gjerne med et flagg og hei på løperene opp og ned til toppene.
 
På sykkelparkeringen på Eidsfoss (gamle fotballbanen) vil bl.a. Eidsfoss Landhandel ha egen kiosk og det ryktes at det er overraskelser til barna.
 
Ellers minner vi igjen om mange stand på stadionområdet og egen Duathlon konkurranse for barna med premier til alle.  Start når det passer mellom kl 13 og 14.

Vi gleder oss til lørdag!303 påmeldte!

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 7. Aug 2017

Merking
Foto: Tom Arne Akerholt


Merkingen av løypa er i gang. Røde og hvite bånd, som vist på bildet, henges opp. Alle stiene fra sykkelparkering og opp, på 5 toppers løypa er nå merket.

Ett døgn før påmeldingen stenger er vi nå oppe i hele 303 påmeldte deltakere på Hof Toppers Duathlon og Ultraløp. Vi oppfordrer alle til å ta del i denne store begivenheten. Enten du er deltaker, frivillig eller publikum. Møt opp ved Hofhallen eller hei frem deltakerne i løypa. Bli med og gjør Hof Toppers 2017 til en festdag!

PS: Det er fortsatt litt over et døgn til påmeldingsfristen går ut, og vi har plass til mange flere!Bli med på bankett!

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 3. Aug 2017"Sykkelmannen gjenbruk" med stand på Hof Toppers

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 2. Aug 2017

Sykkelmannen gjenbruk
Foto: Facebook-profil


Under Hof Toppers vil flere bedrifter ha stand. En av disse er "Sykkelmannen gjenbruk". Han leier ut sykler for kr 200,- Ønsker du å leie sykkel så ta kontakt med han på forhånd. Kontaktes via denne facebooksiden:

https://www.facebook.com/cirry...Stian "Newton" Sandø blir å se på Hof Toppers

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 2. Aug 2017

Stian Sandø
Foto: Privat


Stian Sandø har du kanskje sett som programleder for "Newton" på NRK. I sommer har han også hatt en periode som programleder for "Sommeråpent" på NRK1.

Du vil også se Stian i kommende sesong av Farmen Kjendis på TV2. Men først ser du han på Hof Toppers Løke Challenge i Hof 12.august.

I den forbindelse har Stian laget en video, god fornøyelse:

https://drive.google.com/file/...

PS: Vi har utsatt påmeldingsfristen og ønsker oss enda flere deltakere. Meld deg på innen 8.august!Powered by: Bloc