Påmeldingsfristen nærmer seg!

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 27. Jul 2021


Nå haster det med å melde seg på årets utgave av Hof Toppers Duathlon.

Påmeldingsfristen går ut torsdag 29. juli kl 23:00

I år er det ingen mulighet for etteranmelding etter påmeldingsfristen grunnet Korona-tiltak. Heller ikke mulig med etteranmelding på løpsdagen.
Påmeldingsfristen blir derfor endelig.

Meld deg på i dag!

Link til påmelding: Hof Toppers Duathlon (deltager.no) 

Vi ses på Hof Toppers - lørdag 7.august!"ActionFrank" lover ny løyperekord!

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 13. Jul 2021


Frank "Actionfrank" Løke lover ny løyperekord på Hof Toppers Duathlon, 5 topper.

Tirsdag 11. mai sto Frank Løke på toppen av Mount Everest, verdens høyeste fjell, 8.849 meter høyt. Lørdag 7. august står han på startstreken i Hof, på Hof Toppers Duathlon 5 topper, som består av 36 km på sykkel, 10 km løping og 1.600 høydemeter.

Arrangementsleder Tom Arne Akerholt bekrefter at Frank Løke lover ny løyperekord, nåværende rekord ble satt i 2018 av Mathias Almenningen på den sterke tiden 2.25.31.

På Hof Toppers Duathlon sykler man til en angitt sykkelparkering, løper opp til en topp, registrerer seg på toppen, løper ned til sykkelparkeringen igjen og sykler til neste sykkelparkering osv. Løypa er hele veien godt merket.

På grunn av korona arrangerer man i år bare de to korteste distansene, 5 topper og Løke Challenge (3 topper). Etter at Frank Løke har gjennomført rekordforsøket på 5 topper stiller han også til start på Løke Challenge. På Løke Challenge er det 27 km på sykkel, 6 km til fots og 690 høydemeter. På Løke Challenge stiller alt fra den veltrente til den som gjennomfører bare for å ta en tur i Hof sin fine natur. På Løke Challenge er det også en egen El – sykkel klasse, i El – sykkel klassen kåres det ingen vinnere. Alle som gjennomfører Hof Toppers får deltagermedalje og «finisherskjorte».

Hof Toppers forholder seg selvsagt til de korona regler som gjelder til enhver tid, anbefalinger fra myndigheter og Norges Triatlonforbund vil bli fulgt.

Pr i dag er det ca 125 påmeldte, Akerholt håper minst 250 deltagere stiller på startstreken i Hof lørdag 7. august.

Tidligere år har vi tatt imot påmeldinger helt frem til løpsdag, på grunn av korona vil det i år ikke bli anledning til etteranmelding etter påmeldingsfristen.

Da gjenstår det å se om «actionfrank» klarer ny løyperekord og hvor høyt han kommer på resultatlisten på Løke Challenge.

Gå til påmelding: Innbydelse / Påmelding (hof-il.no) 

Frank Løke lover ny løyperekord på Hof Toppers 7. august - KONDIS - norsk organisasjon for kondisjonsidrettKoronainformasjon

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 3. Jul 2021


I denne veilederen utgitt av Triatlonforbundet kan du se hvilke retningslinjer som gjelder for vårt arrangement. Vi følger anbefalingene fra forbundet, og vi har kontakt med Kommunelegen i Holmestrand kommune. Vi skal sørge for å avholde et arrangement som føles trygt for alle deltakere, frivillige og øvrige involverte. Dersom smittesituasjonen i kommunen tilsier at vi avlyser når vi nærmer oss så vil vi gjøre det. Men slik det fremstår nå blir det Hof Toppers i 2021.

Publikumsfesten og heiaropene på stadion blir ikke slik vi er vant til fra tidligere. Vi ønsker i år å ha fokus på å kunne lage et arrangement med deltakerne i fokus. Dermed ønsker vi ikke samling av publikum ved Hofhallen. Vi oppfordrer publikum til å være til stede rundt om kring i løypene og heie på deltakerne våre. 

Vi har  fått med oss Tor Arne Brenden som smittevernansvarlig for arrangementet.

HER KAN DU LESE VEILEDEREN FRA TRIATLONFORBUNDET:

korona-veileder-for-arrangoerer-pr-300621.pdf (triatlonforbundet.no)