Én måned igjen til start

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 12. Jul 2017

Vi skriver 12.juli. Det er nøyaktig en måned igjen til startskuddet går for årets store begivenhet i Hof. Hof Toppers Duathlon og Hof Toppers Ultraløp. I år med nykommeren Hof Toppers 3-topper - Løke Challenge. Vi er godt i gang med innsamlingen til Kreftforeningen og støtte til lokale tiltak i Vestfold. Ønsker du å bidra til innsamlingen, eller bare se hvor langt vi har kommet? KLIKK HER

Vi har allerede passert det største antall påmeldte vi noen gang har hatt, så dette lover bra! Men vi ønsker oss enda flere deltakere, så har du ikke meldt deg på - ikke nøl - gjør det i dag!
I månedsskiftet juni-juli skrev bladet Kondis om oss. Da meldte Tom Arne om 132 deltakere. Pr i dag, en måned før start er det 173 påmeldte i alle distanser. Artikkelen kan du lese her --->

Skulle du ikke ha planer om å delta kan du allikevel være med. Ta kontakt med Tom Arne, vi trenger fortsatt noen vakter denne dagen.

Våre sponsorer og støttespillere blir profilert under fanen "Sponsorer" på denne siden. Ta gjerne en titt innom der og se hvem som er med og bidrar til at vi kan skape dette flotte arrangementet.

Følg også med på denne siden i måneden frem mot start. Vi kan love flere nyheter underveis!

Vi gleder oss stort til å se dere alle i og ved Hofhallen den 12.august. Enten som deltaker, arrangør, frivillig eller publikum ved Hofhallen eller rundt om i løypa!

PS: Ikke glem å melde dere på banketten i Kultursalen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline