Hof Toppers 2020 - avlyst

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 19. Mai 2020

Hof Toppers Duathlon / Løke Challenge 2020 – avlyst 

Det sendes i dag ut pressemelding om at Hof Toppers 2020 avlyses grunnet Korona-situasjonen.

Arrangørstaben har vurdert frem og tilbake hvordan vi skulle forholde oss til situasjonen. 

Alle deltakere, sponsorer og frivillige vil i dag få en epost med informasjon.

Vi satser friskt mot 2021 og håper alle våre støttespillere har forståelse for hvorfor vi velger å avlyse og at vi ses i 2021!

Denne meldingen sendes ut i dag:

Mye er annerledes dette året. Kultur- og idrettsarrangement avlyses og endres.  

Vi vet ikke hva sommeren vil bringe av nye og endrede Korona-tiltak. 

Arrangørstaben i Hof Toppers Duathlon har etter nøye overveielser kommet til den konklusjon at vi i år avlyser vårt arrangement den 8.august.  

 Mye av Hof Toppers Duathlon sjel ligger i løypa. Den er særegen. Mange av tilbakemeldingene fra deltakere opp gjennom åra har vært all kontakten de får med andre deltakere - På stadion - På sykkelparkeringene - På stiene på vei opp og ned fra toppene.  

 For at et arrangement som Hof Toppers Duathlon skal kunne gjennomføres er vi avhengig av opp mot 100 frivillige som bidrar med en formidabel innsats. Alt fra arrangørstaben, vakter i løypa, vakter på sykkelparkeringene og alle som bidrar med både planlegging og gjennomføring. For å få det hele til er vi også avhengig av våre sponsorer som bidrar med både penger og materiell. 

Vi mener at med dagens retningslinjer for smittevern, vil det være vanskelig for oss å ta ansvar for gjennomføringen av dette arrangementet i 2020.  

Arrangørstaben har allerede besluttet at vi satser for fullt mot 2021.  

Lørdag 7.august neste år arrangeres dermed den 12.utgaven av Hof Toppers Duathlon /Løke Challenge. 

Alle deltagere som er påmeldt til årets arrangement er automatisk påmeldt til neste års arrangement. De som ikke ønsker å være med på neste års arrangement vil få påmeldingsavgiften refundert. 

Hof IL håper de fleste påmeldte deltagere vil velge å være med til neste år, påmeldingen for arrangementet 7. august 2021 er allerede åpen. 


Tom Arne Akerholt 
Arrangementsleder Hof Toppers 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.