Hof Toppers 2020 - Virtuelt løp

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Utfordring

Utfør en av konkurranserutene på kortest mulig tid innen 9/30/2020. Konkurranseperioden er 7/27/2020 - 9/30/2020  


Godkjente aktiviteter

Løping, Løping (på sti), Sykling (Sport), Sykling (Terreng),  


Beskrivelse

LINK TIL KOMPLETT RESULTATLISTE:

https://hoftoppers.hof-il.no/blog/post/162334/resultatliste---hof-toppers-2020?ispage=true

Hof Toppers i sin egentlige form ble i år avlyst.

Nå kan du delta på vårt "Virtuelle løp" Hof Toppers 2020. Alle tre distansene ligger ute. Ta turen når det passer deg selv best. For å delta må du registrere en profil på vår hjemmeside og linke opp med Strava eller Polar. Deretter registrerer du løpet ditt med Strava eller Polar treningsklokke. Start og mål ved Hofhallen. Bruk sykkelparkeringene slik de står i beskrivelsen, og bruk beina på løpsstrekningene. Løypebeskrivelsen finner du under "Løypebeskrivelser" på denne siden. Løypa er ikke merket, så det er en fordel om du har vært gjennom tidligere, eller får med deg noen som har gjennomført.

NB! Liten endring i starten:

Start på parkeringsplassen ved Hofhallen, her sykler du over grusplassen, inn på lysløypa, opp den bratte bakken til venstre bak hoppbakken og inn på den ordinære traseen. Deretter følger du løypa slik du kjenner den. Vis forsiktighet, spesielt på smale veier og i trafikken. All ferdsel er på eget ansvar. Ikke kast søppel i naturen.

Ingen deltakeravgift, og du kan ta utfordringen så mange ganger du vil

Spørsmål? Send oss en direktemelding på Hof Toppers facebookside - @hoftoppers

GOD TUR!

 

Premie

Vi premierer raskeste tid dame og herre på alle tre distanser. I tillegg setter vi opp en uttrekkspremie pr distanse for alle deltakere. De som premieres blir kontaktet etter 1.oktober, når løpet er over.