Hvem var han som vant 5-topper i år?

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 22. Aug 2022

Mange av Hof Toppers-veteranene og ikke minst publikum har stilt seg dette spørsmålet. Hvem var så denne mannen som vant 5-topper for herrer i år? Navnet har man lest i resultatlista, Marc-Pascal Ehlen med tiden 2:45:54 kan vi lese, men det var et ukjent navn for oss. Bli kjent med mr Ehlen:


Marc-Pascal forteller at han er 29 år. Bor i Heidelberg i Tyskland hvor han jobber som brannmann. Han har drevet med triathlon siden han var 14 år gammel. Han har også drevet mye med løping og terrengsykling, så racet vårt passet han veldig godt, skriver han i en epost til Hof Toppers.


Ferietur i Norge

Han og samboeren var på bobilferie i Skandinavia. Først Danmark, via Sverige og til Norge. Det var deres første besøk i Norge. De stoppet opp ved, og ble betatt av Eikern. Dermed ble det overnatting med bobilen på Thorrud camping. Dagen før Hof Toppers var de ute på en treningstur på sykkel. De syklet forbi Hof skole og fikk se reklameplakaten for Hof Toppers. Marc knipset et raskt bilde av plakaten, og da de kom tilbake til campingen sjekket han nettsiden vår, og meldte seg på Hof Toppers, 5 topper dagen etter.


Duathlon - et annerledes konsept for Marc

Lørdag morgen stilte de opp i sekretariatet. Marc startet med å spørre om vi anbefalte landeveissykkel eller terrengsykkel. Om det først skulle sykles og så løpes, ala Triathlon. Han fikk en god forklaring på konseptet Hof Toppers og hvordan veksling mellom sykkel og løping ville foregå.

Tilbakemeldingen i Marcs epost til oss var slik: 

 "I registered spontaneously without knowing about the details of the race. I was really happy with your support in the morning of the race."


Det nærmeste Hof Toppers han tidligere har vært med på var XTerra Triathlon i Zittau i 2014, hvor han deltok i Europamesterskapet. Ut over det deltar Marc stort sett i lokale Triathlon i Tyskland med olympisk distanse.


Turen videre fra Hof

Etter å ha deltatt i Hof Toppers reiste de to videre gjennom Norge. De besøkte både Bergen og Stavanger før de satte kursen hjem mot Tyskland.

- "Jeg kommer til å anbefale Hof Toppers til alle jeg kjenner som skal til Norge. Kanskje vi sees igjen neste år," avslutter Marc sin epost.

Vi ønsker Marc lykke til i fremtidige race han stiller opp i!


- Marc-Pascal lå tidlig langt framme i startfeltet. Startnummer 549.


- Marc-Pascal Ehlen på vei mot mål som vinner av Hof Toppers 5-topper 2022.


- Et seierskyss og noen oppløftende ord fra samboeren etter målgang.


- Vi gratulerer med seier på 5-toppers 2022.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.