Hvilken distanse velger du?

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 22. Jul 2022

 

Hof Toppers 2022 nærmer seg med stormskritt. Kun få dager igjen til det braker løs i løypene rundt omkring i Hofs vakre natur.

Vi er tilbake med tre distanser i år. Etter at pandemibremsene har vært på i to år, er det nå klart for å gi full gass igjen. Dermed kan du velge mellom 3, 5 eller 8 topper.

3 - topper (Løke Challenge) består av 27 km sykling og 6 km til fots. Denne distansen er for de som ønsker seg en flott tur rundt i Hof sin fine natur. Men det er absolutt mulig å gi full gass og forsøke seg på bestetiden!

I Løke Challenge er det også egen el–sykkel klasse, men i denne klassen kåres det ikke vinnere.

5 - topper består av 36 km på sykkel og 10 km til fots. 

8 - topper består av 63 kilometer på sykkel, 16 kilometer til fots og 2.290 høydemeter. Denne distansen er en kombinasjon av 5 og 3 - topper. Du gjennomfører først 5-topper, runder ved målgang, ut i ny løype og kjører en runde i 3-toppers løypa. På den måten tror vi at vi har laget et sett med løyper som kan gi de fleste en utfordring. Samtidig blir arrangementet mer kompakt, publikumsvennlig, og noe enklere å administrere.


Er du klar for en herlig dag i Hof Toppers-løypene? Klikk her for påmelding!


I år går en del av overskuddet fra Hof Toppers til BUA HolmestrandVi støtter opp om BUA - gjør du?

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 22. Jul 2022


 

Fra 2017 begynte Hof Toppers å dele ut noe av overskuddet til veldedige formål.  
I år har vi bestemt at det skal gå et beløp til den nystartede utlånssentralen BUA. (Klikk på lenka for å lese mer om hva BUA er)


Nå har også DU mulighet til å bidra 
- send VIPPS til 734555 og bidra til en god sak!

Frem til nå har vi snart samlet inn 15000,- 

Våre gode sponsorer er med på laget, og er forespurt om å å gi et ekstra bidrag til BUA i år, de har stilt villig opp. I tillegg går deler av deltakeravgiften i Løke-challenge til BUA. Dermed kan vi allerede glede oss over at en pen sum vil gå deres vei etter Hof Toppers 2022.

Prosjektleder for BUA, Hege Trømborg, er svært godt fornøyd med samarbeidet med Hof Toppers. Kanskje du ser henne på startstreken 13.august?

BUA Holmestrand på facebook finner du her:  BUA Holmestrand | Facebook 

Sjekk ut denne siden for å se våre sponsorer: Sponsorer (hof-il.no) 

Klikk her for å gå til påmelding:  Hof Toppers Duathlon (deltager.no)