Turvei Bråtan - offisiell åpning

Postet av Thorleif Rustad den 11. Des 2018


-"...og med dette erklærer vi turveien Bråtan for åpnet", sa ordfører Alf Johan Svele mens utøvere fra langrennsgruppa i Hof IL klippet snora. Fra venstre: ordfører Svele, Even Toft, Magnus Rønneberg Furuheim, Isak Gurrik, Fredrik Gurrik og Karl Magnus Rustad.

Turløypa stod ferdig i høst og den er allerede flittig brukt blant Hofsokningene. I kveld inviterte Holmestrand kommune og Hof idrettslag til offisiell åpning av turveien. Leder for Hof IL Eira Weseth ønsket de fremmøtte velkommen før Lisbeth Wike spilte på lur.

Ordfører Svele gratulerte med ny flott turvei, og tok oss kort gjennom historikken. Ingen tvil om at det har vært en lang vei fram, men nå - endelig ligger turveien der klar til bruk. Siste dagers snøfall og tråkking av snøen har gjort at det allerede er mulig å gå på ski der. Derfor var det ekstra stas for utøverne fra langrennsgruppa å få mulighet til å klippe snora. 

Det ble servert varm saft, bålkaffe og pepperkaker. Langrennsgruppa stilte  med natursti hvor XL-Bygg Haslestad hadde gitt flotte trekopper i premier.

Vi håper Hofsokninger og tilreisende finner seg godt til rette på den nye turveien, og ønsker alle en god tur!


Flere bilder fra åpningen:
Fornøyde gutter med trekopper gitt av XL-Bygg Haslestad


-Kaffen er klar


-Turvei Bråtan klar til bruk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.