Trasé-endringer 2022

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 24. Apr 2022

For 8 og 5 topper gjøres i år en liten endring til topp 2 - Skbergfjellet.

Sykkelparkeringa blir ved parkeringsplass "Dovrehallen". Her går/løper man til fots inn til toppen "Vestfjellet", også kalt "Bingkjennknatten". Toppen er en del av området "Skibergfjellet". "Vestfjellet" er den reelt høyeste toppen i Vestfold med sine 634 meter. Stien opp er mye bedre å løpe/gå enn den tidligere stien opp til Skibergfjell.

For de som ikke er kjent med disse stedsnavnene, men har vært med på Hof Toppers tidligere kan endringen forklares slik:

Der du tidligere svingte av grusveien og tok til høyre ut på traktorvei/sti på toppen skal du nå fortsette ca 300 meter lenger opp. Her er en stor parkeringsplass. Der går du av sykkelen og følger den ordinære blåmerkede turløypa inn til Vestfjellet. Tilbake til sykkelen samme vei. På vei ned igjen på sykkel tar du inn til venstre på traktorvei/stien hvor du tidligere år tok av, og fortsetter i samme sykkeltrase som før.

Endringen er ikke "finmålt" foreløping, men vi anslår at sykkeletappen blir ca like lang og  løpsetappen til topp 2 blir ca 4,2 km. Altså 2,2 km lenger.

Se løypekartet i googlemaps her.
Løypekartet baserer seg på tidligere års gjennomførte turer, lagt inn med gpx-fil.
Endringene for 2022 er manuelt tegnet inn. 
Kartet vil bli oppdatert med ny gpx-fil når den er kjørt igjennom. 
Vi håper at forklaringen over, samt tegning i kartet til sammen gir en god forståelse av endringen. 


Den nye distansen 8 - topper blir i år en runde i 5 - toppersløypa og deretter rett ut i 3 - toppersløypa. Vi håper det vil gi en ny utfordring til de sprekeste deltakerne!

Hva venter du på? Klikk her for å gå til påmelding.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.